KakanjLive | Utorak, 02.06.2020. godine

Zvanično počela sezona grijanja

01.10.2017. - U skladu sa Odlukom o zagrijavanju stambenog i poslovnog prostora 32. po redu sezona grijanja u Kaknju zvanično počinje 01.10.2017.

radijatorgrijanje

U preduzeću Grijanje Kakanj, poduzeli su sve neophodne mjere i radnje kako bi spremni dočekali početak sezone grijanja. Izvršena su ispitivanja rada pumpi, kotlova, gorionika i ostalih postrojenja, proba mreže i toplotnih izvora. Osigurani su svi uslovi za uredno snabdjevanje toplotnom energijom u narednoj sezoni a nadležne ekipe te tehničko osoblje će i u narednom periodu raditi na održavanju sistema u optimalnim uslovima.

Obavještavamo potrošače toplotne energije iz sistema daljinskog grijanja Kaknja da je na 22. redovnoj sjednici održanoj 22.09.2017. Nadzorni odbor JP „Grijanje“ d.o.o. Kakanj donio Odluku o povoljnijim uslovima za plaćanje duga fizičkih lica usluga zagrijavanja stambenih prostora prema JP „Grijanje“ d.o.o. Kakanj.

Potrošači koji imaju zaostalih dugovanja za usluge isporuke toplotne energije mogu podnijeti Zahtjev za plaćanje svojih obaveza,  da izbjegnu sudske troškove kao i obračun i plaćanje zateznih kamata.Zahtjevi za povoljnije uslove za izmirenje obaveza toplotne energije se mogu podnijeti do 31.10.2017. godine u prostorijama JP „Grijanje“ d.o.o. Kakanj.Nakon ovog roka uz glavnicu i troškove postupka, korisnici će biti prinuđeni plaćati i zateznu kamatu.Više informacija o načinu  korištenja ove mogućnosti možete dobiti u prostorijama JP „Grijanje“ d.o.o. Kakanj.

A.Z./KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u