KakanjLive | Ponedjeljak, 10.08.2020. godine

Završen Izbor najljepše zimske fotografije Ponijera

01.02.2017. - Završena nagradna igra “Izbor najljepše zimske fotografije Ponijera”. Prvo mjesto osvojila je fotografija učesnice Amere Bečirhodžić-Ajdinović sa ukupno 1.800 lajkova

fortkanagradaNagrađene fotke

Završena je nagradna igra “Izbor najljepše zimske fotografije Ponijera” koju je putem svoje službene Facebook stranice organizirala Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj (JU KSC).
Dodijeljene su nagrade za prvo, drugo i treće mjesto (100 KM, 50 KM, dnevna ski-karta i paket ulaznica za koncert filmske muzike “Bilo jednom na Balkanu” i pozorišnu predstavu “DNK”). Osim toga, nagrađeni su i fotosi koji su osvojili više od 400 lajkova.

Prvo mjesto osvojila je fotografija učesnice Amere Bečirhodžić-Ajdinović sa ukupno 1.800 lajkova.
Drugo mjesto osvojila je fotografija učesnice Alme Lušija sa ukupno 1.600 lajkova.
Treće mjesto osvojila je fotografija učesnika Emira Balića sa ukupno 1.300 lajkova.
Fotografije koje su osvojile više od 400 lajkova su nagrađene paketom ulaznica za koncert filmske muzike “Bilo jednom na Balkanu” i pozorišnu predstavu “DNK”. Radi se o slijedećim fotkama:Eldan Šehagić, 784 lajka, Sanin Imamović, 634 lajka, Ismar Delić, 547 lajkova, Edin Hadžić (Orilo Gorilo), 500 lajkova i Amina Salihbegović, 434 lajka.

Sretni dobitnici svoje nagrade trebaju preuzeti lično u zgradi uprave JU KSC Kakanj svakog radnog dana od 07:30 do 15:30 sati.

Od 14. januara kada je počela, pa sve do 31.janura kada je završena nagradna igra, pristiglo je ukupno 278 prelijepih fotografija koje prikazuju Ponijere. Cilj nagradne igre je bio da se napravi zimski album kakanjskog izletišta, vazdušne banje i ski-centra Ponijeri.

Zadovoljni smo pozitivnim reakcijama na nagradnu igru, a još smo zadovoljniji što ćemo imati priliku lično upoznati dobitnike i podijeliti sa njima sretne trenutke. Čestitamo sretnim dobitnicima i zahvaljujemo se svim učesnicima nagradne igre”, saopšteno je iz JU KSC Kakanj.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u