KakanjLive | Subota, 04.07.2020. godine

Zahvalnost građanima i učesnicima Kakanjskih dana

05.08.2016. - Načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra i direktor Javne ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj Aldin Šljivo zahvaljuju građanima i sudionicima ovogodišnjih Kakanjskih dana

sidran_mandraAbdulah Sidran i Nermin Mandra u četvrtoj večeri Kakanjskih dana

Poštovani sugrađani,
na kraju ovogodišnje Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2016” želimo uputiti izraze zahvalnosti vama za prisustvo programskim sadržajima jer ste upravo vi – posjetioci najljepši ukras ove manifestacije. Hvala vam za strpljenje koje ste pokazali obzirom da je održavanje manifestacije zahtijevalo izmjene u režimu saobraćaja, a donijelo je i veliku frekventnost ljudi na užem gradskom području.

Hvala vam za podršku koju ste uputili svim učesnicima, a posebno mladim talentiranim osobama iz našeg grada koje su na ovoj manifestaciji nagrađene prvim aplauzima koji su ih ohrabrili kako bi na budućim takmičenjima na lijep i dostojanstven način predstavljali naš Kakanj. Molimo da ne bude zamjereno na određenim manjkavostima posebno u segmentima u kojima smo angažirali naše kakanjske resurse. Oni su naši, treba ih podržati, upravo u takvom našem kakanjskom fenomenu zajedništva i međusobnog pomaganja se i krije tajna uspjeha građana Kaknja na svim poljima rada i aktivizma.

Svaka manifestacija sadrži i određene nedostatke koji se mogu i moraju popraviti. Hvala vam za sugestije koje ste nam uputili, sve su razmotrene i uvažene tako da će slijedeća manifestacija biti još bolje organizirana.

Nastojali smo da manifestacija bude što više kakanjska, i ona je to zaista bila. U gotovo svim segmentima, gdje god je to bilo moguće, angažirali smo domaće kakanjske resurse. Istovremeno smo i pokazali našu dobro poznatu otvorenost i gostoprimstvo pozivanjem i angažiranjem izvođača, sportista, umjetnika i drugih osoba van Kaknja čime smo pokazali da cijenimo činjenicu da i naši sugrađani iz svih sfera društvenog života gostuju u drugim gradovima i na svim mjestima su uvijek dočekivani na lijep i gostoljubiv način.

aldin_kakanjski_16Aldin Šljivo, sugestije i prijedlozi iz ove godine biće uvaženi za sljedeće Kakanjske dane

Hvala svim učesnicima u manifestaciji kojih je jako puno. Njima smo, u znak zahvalnosti za učešće, dodijelili zahvalnice, a ovom prilikom posebno zahvaljujemo Upravi policije MUP-a ZDK, Policijskoj stanici Kakanj, Domu zdravlja Kakanj, Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Kakanj i volonterima. Sigurnost i zdravlje su ipak na prvom mjestu.
Posebno hvala i kakanjskim medijima i kakanjskim web portalima koji su dali veliki doprinos da informacije o programskim sadržajima dođu do građana, te da svi sadržaji budu zabilježeni, posebno zbog onih koji nisu bili u prilici biti direktni sudionici, ali su putem medija i portala ipak bili dio ovog velikog događaja.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u