KakanjLive | Subota, 08.08.2020. godine

Zahvalnica sudionicima organizacije iftara

08.06.2018. - Javna zahvalnica subjektima koji su uložili veliki trud i zalaganje da organizacija iftara za 5.500 osoba i posjeta visokih zvaničnika Kaknju budu besprijekorni

iftarstadion_1

Organizatori velikog iftara za 5.500 osoba koji je 7. juna 2018. godine upriličen na stadionu FK “Rudar” Kakanj bili su Općina Kakanj, Općina Bayrampaşa (Istanbul) i kakanjski privredni subjekti Trgošped, Delta Petrol, Tvornica cementa Kakanj, Elektrovar, Nova Trgovina-S, DSM Trade, Rudnik mrkog uglja Kakanj, Beged, Delibašić Poliuretani, Enikon, Pekar Delibašić, Megatravel, Rimapak, ADS marketi, Tiron, JP “Vodokom”, JP “Grijanje”, Dom zdravlja, Termoelektrana Kakanj i MGM Farm.

Organizacija ovakvog skupa bio je zahtjevan posao, no uz maksimalan trud svih aktera ovaj veliki događaj je protekao u najboljem redu.

Organizatori iftara upućuju javnu zahvalnicu subjektima koji su uložili veliki trud i zalaganje da organizacija iftara i posjeta visokih zvaničnika Kaknju budu besprijekorni.

Zahvaljujemo: Zavodu za planiranje i izgradnju za tehničku pripremu prostora i brojne druge poslove, Javnom preduzeću “Vodokom” za angažiranje cisterni s vodom, te čišćenje prostora, volonterima koji su servirali hranu i bili na usluzi postačima, Rudarskoj glazbi koja uvijek svojim nastupom svakom događaju daje posebnu notu dostojanstva, Policijskoj stanici Kakanj koja je radila poslove iz oblasti sigurnosti građana i poslove regulacije saobraćaja, Fudbalskom klubu “Rudar” koji se angažirao na pripremi prostora za iftar, zahvaljujemo za vrijedan angažman i Medžlisu Islamske zajednice Kakanj, zahvaljujemo medijima koji su najavili, pratili i izvještavali, te tako učinili da lijepa poruka zajedništva ode sa stadiona, hvala vatrogascima i službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kakanj za dežurstvo na stadionu u vrijeme iftara, hvala Rudniku mrkog uglja i firmi Delibašić Poliuretani za ustupanje parking prostora, te firmi “Vispak” Visoko za džinovsku džezvu na stadionu.

Svi zajedno smo uspjeli u namjeri da pošaljemu poruku zajedništva koje je naša motivacija, ohrabrenje i snaga da čvrsto vjerujemo u svijetlu budućnost naše države i da još odlučnije radimo na ispunjenju naših vizija, ideja i planova.

Press Općine Kakanj

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u