KakanjLive | Subota, 06.06.2020. godine

Za ljubitelje filma besplatna ljetna noć

04.08.2018. - U Parku prijateljstva pod otvorenim nebom u nedjelju 5. augusta najnovija filmska ostvarenja: Izbavitelji 2 i Nemoguća misija 6

Filmovi će se prikazivati u nedjelju 05.08.2018. godine. Izbavitelji 2 – je na repertoaru 20:30 sati, a Nemoguća misija 6 u 22:00 sati.

Iz Javne ustanove Kulturno sportski centar pozivaju i poručuju sljedećim riječima: „Znamo da volite filmove, također znamo da biste voljeli bar jednu ljetnu noć provesti na otvorenom gledajući najnovija filmska ostvarenja. Zato smo odlučili da u sklopu Kulturno-sportske manifestacije „Kakanjski dani“ obradujemo ljubitelje filmova kinom pod otvorenim nebom. Ulaz je naravno slobodan, ponesite kokice i uživajte. “

Kino na otvorenom će biti postavljeno u Parku prijateljsva, a publika će imati priliku da pogleda animiranu avanturu „Izbavitelji 2“ i film „Nemoguća misija 6“.

ljetnanoc

Izbavitelji 2

U novom nastavku priče o superherojskoj obitelji mama Helen je u centru pažnje, a tata Bob je heroj kod kuće gdje se brine za djecu. Njihovu normalnu svakodnevicu poremeti dolazak opasnog i pametnog zlikovca kojeg jedino Izbavitelji mogu pobijediti.

Nemoguća misija 6

U posljednjem uratku te franšize, ‘Nemoguća misija: Raspad sistema’. Ethan Hunt i njegov tim agenata IMF-a naći će se u situaciji u kojoj je svaki trenutak presudan, a vremena jednostavno nema. Nakon što glavni negativac prethodnog filma, Solomon Lane, nenadano nestane dok je bio prevožen na sigurnu lokaciju, svijet će se suočiti s groznim posljedicama.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u