KakanjLive | Četvrtak, 09.07.2020. godine

Walls i Floors-Tri dana sniženja povodom prvog rođendana

20.06.2019. - Prvu godišnjicu salona “Walls & Floors by Trgošped”, Trgošped obilježava trodnevnim sniženjem dijela asortimana 20 do 50 posto

godisnjicasalon
Od 20. do 22. juna u salonu Walls & Floors by Trgošped pripremljena su sniženja cijena na odabrani asortiman pločica, laminata, sanitarija i parketa od 20 do 50 posto. Razlog je obilježavanje prve godišnjice otvaranja ovog jedinstvenog i specijaliziranog prodajno uslužnog objekta.

Salon Walls & Floors idealno je mjesto za upoznavanje sa najnovijim kolekcijama keramičkih pločica, sanitarne opreme, laminata i parketa. Na osam stotina kvadratnih metara izložbenog prostora predstavljeni su različiti formati i stilovi keramičkih i drvenih obloga namjenjenih za privatne i javne prostore.

Za prethodnih 12 mjeseci, toplina, komfor, ljepota i kvalitetna usluga koja izlazi iz “Walls & Floors by Trgošped” ušla je u mnoge domove iz kojih sa ponosom dolaze priče kako su njihova kupatila i drugi prostori prilagođeni funkcionalnim i vizuelnim željama.

Ponuda pripremljena u ova tri dana nije ograničena samo na pločice koje su namjenjene kupaonicama. Tu je zavidan izbor keramike laminata i parketa za vanjsku primjenu, kako zidnih tako i podnih.

Jedan dan, od danas: četvrtak, petak ili subotu, planirajte za posjetu “Walls & Floors by Trgošped-u”, na adresi Omera Maslića u Kaknju.

Pogledajte i video na linku:Walls & Floors by Trgošped

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u