KakanjLive | Utorak, 29.09.2020. godine

Vodokom-Čišćenje posljedica nevremena

17.07.2018. - Od ranih jutarnjih sati angažovani su svi potrebni resursi, i ljudski i mehanizacija, te je u toku velika akcija čišćenja grada

Nakon jučerašnjih nepovoljnih vremenskih prilika, jake kiše i vjetra, radnici J.P. „VODOKOM“ angažovani su, kako sinoć tako i jutros, na rašćišćavanju nanosa po saobraćajnicama, oborenog drveća i granja, oštećenja krovova.

Sa radnicima Vodokoma angažovani su i vatrogasci koji su do kasno u noć radili na uspostavi normalizacije saobraćaja i preventivno izvršili saniranje krovova na dvije zgrade koji su oštećeni usljed jakog vjetra. Prema trenunto raspoloživim podacima vodovodna i kanalizaciona mreža nije oštećena, kao nijedan vodovodni objekat.

Kiša i jak vjetar nisu uticali na uredno snabdijevanje vodom.Jutros su izvorišta u funkciji i isporučuju raspoložive količine vode za sve korisnike koji se snabdijevaju sa tzv. gradske mreže.

Korisnike podsjećamo da se za sve informacije mogu obratiti na broj telefona 032 55 79 50 ili na e-mail vodokom@bih.net.ba.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u