KakanjLive | Četvrtak, 03.12.2020. godine

Vijeće u četvrtak raspravlja o budžetu za narednu godinu

27.11.2018. - Na sjednici Općinskog vijeća Kakanj, koja je zakazana za četvrtak 29. novembra, između ostaloga će se raspravaljati i o Nacrtu budžeta za narednu godinu

SAM_7213
Kolegij Općinskog vijeća Kakanj usaglasio je prijedlog dnevnog reda za sjednicu koja je planirana za 29.11.2018.godine (četvrtak). Na dnevneom redu, premnay ovom prijedlogu je šest tački. Prve tri se odnose na budžet za ovu i narednu godinu. Devetomjesečno izvršenje budžeta, je prva tačka dnevnog reda, a naredne dvije se odnose na Nacrt Budžeta i Nacrt odluke on izvršenju budžeta za 2019. godinu.

Naredne dvije tačke su prijedlozi odluka i to Prijedlog odluke o načinu i uslovima raspolaganja nekretninama – prodaji neposrednom pogodbom zemljišta te Prijedlog odluke o prenosu prava upravljanja, korištenja i održavanja izgrađene sportske dvorane u Kaknju.

Kao posljednja šesta tačka dnevnog reda planirana je Informacija o stanju u osnovnim i srednjim školama na području općine Kakanj na kraju prethodne i početku nove školske 2018/19.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u