KakanjLive | Ponedjeljak, 27.09.2021. godine

Upis u školu glume

10.09.2021. - Upis u Školu glume JU KSC Kakanj, traje tokom septembra i oktobra, a prvi sastanak je u subotu 2. oktobra

glumaUpis u trinaesti ciklus „Škole glume“ 21/22 traje cijeli septembar i oktobar mjesec. Prvi sastanak i upoznavanje sa polaznicma zakazan je u subotu 2. oktobra sa početkom od 10:00 sati u Domu kulture Kakanj, na kojem će svi zainteresirani polaznici biti upoznati sa osnovnim pravilima rada i funkcioniranja „Škole glume“.

Upisnina u trinaesti ciklus „Škole glume“ iznosi 25,00 KM, a iznos mjesečne članarine 15,00 KM. Također pozivamo i roditelje da nam se pridruže na pomenuti upis, a kako bi se detaljnije upoznali sa planom i programom, terminima radionica i okvirnim datumom premijera predstava kao kruna završetka trinaestog ciklusa, kojeg će pohađati njihovi mališani, te načinom odvijanja nastave i njenim trajanjem, kao i ostalim detaljima koji će biti prezentirani od strane tima zaduženog za realizaciju „Škole glume“.

Upis možete izvršiti:

            - u prostorijama JU KSC Kakanj u periodu od 7:30 do 14:30 svaki radni dan

            - pozivom na broj telefon 032 771 920

            - na mailove: scenske.djelatnosti@ksckakanj.ba i juksckakanj@ksckakanj.ba

Predviđeno trajanje ovog ciklusa je od oktobra 2021., do jula mjeseca 2022. Radionice će biti realizovane svake subote, a početkom rada na procesu postavke pozorišne predstave termini proba će se povećati. Sa svim punoljetnim polaznicima i zakonskim zastupnicima (roditeljima) maloljetnih polaznika će biti potpisan Ugovor o školovanju.
Iza nas je dvanaest godina kontinuiranog rada, nastupi na različitim festivalima amaterskog, omladinskog, srednjoškolskog i osnovnoškolskog dramskog stvaralaštva širom Bosne i Hercegovine, uz potvrdu u vidu pregršt nagrada.
Dobro nam došli u čarobni svijet igre, zabave i edukacije koju nudi teatarska umjetnost!

JU KSC Kakanj/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u