KakanjLive | Petak, 05.06.2020. godine

U toku su prijave za Ljetnu školu

26.05.2016. - Ljetna škola će se realizirati u junu 2016. godine u prostorijama JU KSC Kakanj dva puta sedmično

ljetna_skola_polaznici

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj u saradnji sa Udruženjem za očuvanje multikulturalnosti u Bosni i Hercegovini – UMuBiH iz Zenice i ovog ljeta za vrijeme ljetnog raspusta za učenike općine Kakanj organizuje LjETNU ŠKOLU!
Ljetna škola će se realizirati u junu 2016. godine u prostorijama JU KSC Kakanj dva puta sedmično u trajanju od dva školska časa.
U okviru ljetne škole realizirat će se nastava iz predmeta jezika (engleski, njemački i turski jezik) i prirodnih nauka (matematika, fizika i hemija).
Predavači iz udruženja UMU BiH koristit će interaktivni i multimedijski pristup u radu i učenju. Primjena inovativnih metoda u radu i učenju u malim grupama rezultirala je i lakšim usvajanjem nastavnog gradiva te aktivnijim učenjem, što se potvrdilo i u prošlogodišnjem radu ljetne škole. Svi polaznici LjETNE ŠKOLE su bili i više nego zadovoljni radom predavača i naučenim gradivom.
Mjesečna cijena za pohađanje jednog predmeta iznosi 60 KM, a za učenike koji žele pohađati dva predmeta mjesečna cijena iznosi 100 KM. Plaćanje je omogućeno u dvije rate.
Iz Kulturno sportskog pozivaju sve zainteresovane učenike koji za vrijeme raspusta žele da nauče nešto novo te da provedu ugodno druženje sa vršnjacima da nam se jave na broj telefona 032/771-920.

KakanjLive

 

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u