KakanjLive | Četvrtak, 28.05.2020. godine

U subotu tradicionalni džudo turnir

05.12.2018. - Jedanaesti judo turnira za djecu i kadete pod nazivom „KAKANJ OPEN 2018“ biće održan u subotu 08.12.2018.godine u Sportskoj dvorani Kakanj

plakat_ju

U organizaciji Judo kluba Kakanj u subotu 08.decembra/prosinca u Sportskoj dvorani održat će se tradicionalni, jedanaesti po redu, turnir pod nazivom „KAKANJ OPEN 2018“.
Najavljen je dolazak preko 20 klubova iz Bosne i Hercegovine, a postoje i najave za dolazak klubova iz inostranstva.

-Već jedanaestu godinu zaredom naš klub na kraju godine organizira turnir,koji je uvršten u kalendar Judo saveza BiH i koji je kao takav postao prepoznatljiv.
Svake godine je masovniji i kvalitetniji.Izvršili smo sve organizacione pripreme i ovogodišnji turnir bi mogao biti najkvalitetniji, kako u organizaciji, tako i po broju takmičara.
Cilj organizacije našeg turnira je promocija sporta, zdravlja, sportskog druženja i omasovljena sporta kako u našem gradu tako i široj regiji, kaže Fuad Čatić, predsjednik Kluba.

Judo klub „Kakanj“ će na ovom turniru biti zastupljen sa petnaest takmičara.
Zahvaljujući pomoći sponzora i donatora, obezbijeđene su medalje za sve takmičare koji osvoje jedno od prva tri mjesta u svojoj kategoriji, kao i pehari za najuspješnije klubove.

Ovo je poziv za sve ljubitelje sporta, a posebno ove olimpijske discipline, da dođu na ovaj naš kakanjski turnir. Ulaz je slobodan.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u