KakanjLive | Utorak, 22.06.2021. godine

U petak i subotu završni radovi asfaltiranja

13.09.2018. - U petak 14. i 15. septembra, biće izvedeni završni radovi na izradi habajućeg i zaštitnog sloja na dionici ulice Alije Izetbegovića od kružnog toka kod Pekare Delibašić do Cafea Kapo

centralnasaobracajnica
Radovi planirani za petak podrazumijevaju pranje saobraćajnice, čišćenje pod visokim pritiskom i špricanje podloge bitumenskom emulzijom. Kako bi se ovi poslovi odradili građani su pozvani da iz glavne gradske saobraćajnice uklone motorna vozila. Dan kasnije, u subotu 15. Septembra, planirano je da na pomenutoj dionici bude izvršena izrada zaštitnog habajućeg sloja bitumeniziranog betona.

Ukoliko neko od motornih vozila ostane u zoni radova biće evidentirana, vlasnici će u skladu sa propisima biti sankcionisani, a izvođač radova neće odgovarati za bilo kakva oštećenja.

Moguća oštećenja na motornim vozilima, između osrtaloga, mogu nastati od frcanja kamenčića i nečistoća prilikom čišćenja pod pritiskom te od bitumenske emeulzije koja ostavlja trajne fleke na površinama sa kojima dolazi u kontakt.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u