KakanjLive | Subota, 30.05.2020. godine

U petak centralna rasprava o mjesnim vodovodima

10.01.2018. - U toku javna rasprava o Nacrtu Odluke o izgradnji, upravljanju, korištenju, zaštiti i održavanju mjesnih vodovoda na području općine Kakanj: U petak 19.1.2018.godine u 13:30 sati u sali OV centralna javna rasprava

vodovodjavnatekst

U toku je javna rasprava o Nacrtu Odluke o izgradnji, upravljanju, korištenju, zaštiti i održavanju mjesnih vodovoda na području općine Kakanj.
Tekst Nacrta Odluke o izradnji, upravljanju, korištenju, zaštiti i održavanju mjesnih vodovoda na području općine Kakanj se može vidjeti klikom ovdje

Centralna javna rasprava na kojoj će svi prisutni moći dobiti potrebna pojašnjenja bit će organizirana u petak 19. januara 2018.godine, u sali Općinskog vijeća Kakanj (zgrada Općine Kakanj, prizemlje), sa početkom u 13:30 sati.

Pozivaju se predstavnici Javnog preduzeća „Vodokom“ d.o.o Kakanj, predstavnici mjesnih zajednica i vodnih odbora – odbora za vodovod, mještani i sva druga zainteresirana pravna i fizička lica da se uključe u javnu raspravu i da iznesu mišljenja, stavove i sugestije.

Prijedlozi, mišljenja i sugestije se mogu dostaviti u pisanoj formi direktno ili putem šalter-sale Općine Kakanj Komisiji za izradu Odluke o izradnji, upravljanju, korištenju, zaštiti i održavanju mjesnih vodovoda na području općine Kakanj (zgrada Općine Kakanj, I sprat, Služba za privredu, urbanizam i zaštitu okoline).
Prijedlozi, mišljenja i sugestije se mogu dostaviti i putem e-maila: opcinaka@bih.net.ba.

Detaljnije informacije se mogu dobiti putem telefona sa brojem 032/771-827.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u