KakanjLive | Četvrtak, 25.02.2021. godine

U Doboju podjela bodova

21.07.2018. - Prava je šteta što domaći tim nije iskoristio napravljene prilike i na startu prvenstva zabilježio pobjedu.Debitant u Premijer ligi iz Etno sela Stnišići, stratovao bez poraza i sigurno će u narednu utakmicu ući puno sigurnije

mladost
U Doboju je odigrana dosta otvorena utakmica, ipak nijedna ekipa nije uspjela iskoristiti otvorenost sa kojom se ušlo u ovaj meč. Redizajnirana i podmlađena ekipa Mladosti je krenula nešto ofanzivnije i već na samom početku susreta Mujagić je odličnu šutirao ali je golman Zvijezde isto tako kvalitetno intervenisao i spasio svoj tim od rano primljenog gola. Prvih 45 minuta u potpunosti je pripalo domaćoj momčadi, ali napravljene šanse nisu iskoristili, tako da se na odmor otišlo bez golova.

Početkom drugog poluvremena Isaković i Mujagić nisu najbolje naštimali „nišanske sprave“ i njihovi su pokušaji završili bez očekivane realizacije. Ovim udarcima prethodio je vrlodobar naopad Mladosti i umalo Filipović nije pogodio vlastitu mrežu. Kako se bližio posljednji sudijski zvižduk ofanziva domaćih bila je sve jača, međutim, kao i na početku tako i na kraju utakmice ponovo je zaustavljen Mujagićev šut u 90 minuti i završilo je podjelom bodova.

A.Z./KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u