KakanjLive | Srijeda, 12.08.2020. godine

Trgošpedov Baucentar slavi šesti rođendan

13.05.2017. - Trgošpedov Baucentar ovog vikenda slavi svoj šesti rođendan. Tim povodom ova kakanjska firma daje brojne popuste za svoje kupce od 10-30% u periodu od 12. do 14. maja

Trgošpedov Baucentar ovog maja slavi svoj šesti rođendan. Za svoj rođendan Baucentar je pripremio brojne pogodnosti u periodu od 12. do 14. maja: popuste, novitete, još niže cijene i veliki izbor materijala za građenje, mašine i alate, te materijale za uređenje doma.

U toku rođendanskih dana u Trgošpedovom Baucentru vas očekuje:

-20% popusta za gotovinsko plaćanje na kompletan asortiman mašina i alata

-10% popusta za gotovinsko plaćanje na kompletan asortiman keramike, sanitarije, laminata, vodomaterijala, boja i lakova, te opreme za suhu gradnju.

Pored toga sve kupce Trgošpedov Baucentar nagrađuje poklonima u zavisnosti od iznosa računa, a svi računi veći od 50 KM učestvuju u nagradnoj igri u kojoj Black & Decker najsretnijeg kupca nagrađuje poklonom iznenađenja!

Azra Zaimović- Habibović

Azra Zaimović-Habibović, rukovodilac nabave i prodaje Trgošpedovog Baucentra

-Ovog vikenda obilježavamo šesti rođendan Trgošpedovog Baucentra i tim povodom smo pripremili brojne popuste za kupce, nagradu igru i nagrade za kupce koji naprave račun preko 50 KM. Ovo je jedinstvena prilika da se po povoljnim cijenama kupi keramika, sanitarija, laminati, fasade, vodomaterijal, materijal za grijanje i boje i lakovi, kao i mašine i alati, rekla je u izjavi za KakanjLive Azra Zaimović – Habibović, rukovodilac nabave i prodaje Trgošpedovog Baucentra.

Sjajni proizvodi i zadovoljni kupci najbolja su reklama

Muvedeta Delibašić i njen sin

Muvedeta Delibašić i njen sin: Rado kupujemo u Baucentru, a danas ćemo zbog popusta dodatno i uštediti

-Redovno kupujemo u trgošpedovom Baucentru. Rado posjećujemo ovaj objekat u kojem je usluga osoblja vrhunska. Radnici nas uvijek dočekaju sa osmjehom, a proizvodi su najboljeg kvaliteta. Danas smo došli da iskoristimo pogodnosti i razne popuste koje Baucentar nudi kako bi dodatno i uštedili, rekla je Muvedeta Delibašić.

Jasmin Šabanović

 Jasmin Šabanović: Kvalitet sjajan, a usluga odlična

-O trgošpedovom Baucentru vam mogu reći sve najbolje. Ovo je mjesto gdje kupujem sve, od materijala za gradnju, do alata, mašina i stvari za unutarnje uređenje kuće. Kvalitet je sjajan, a usluga osoblja odlična što je svakako najbolja preporuka za sve Kakanjce da kupuju u Baucentru, rekao je vidno zadovoljni Jasmin Šabanović koji je odlučio ovog vikenda iskoristit popust na mašine i alate od 20%.

Vehbija Karamuja

Vehbija Karamuja: Ovdje rado kupujem, a moja preporuka prijateljima i poznanicima je uvijek Trgošpedov Baucentar

-Rado kupujem ovdje, a budući da sam i majstor moja preporuka prijateljima i poznanicima kod kojih radim je uvijek trgošpedov Baucentar. Razlog je jednostavan: povoljne cijene, sjajan kvalitet i uvijek ljubazno osoblje koje će pomoći u odabiru onog što želite, a još uz sve to domaća kakanjska firma, rekao je Vehbija Karamuja koji je ovog vikenda posjetio Trgošpedov Baucentar.

Trgošpedov Baucentar je ovog vikenda za sve kupce čiji račun prelazi 1.000 KM obezbjedio i poklon - Black & Decker brusilicu.

E.Škulj/KakanjLive

 

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u