KakanjLive | Srijeda, 12.08.2020. godine

Trgošped obilježio petu godišnjicu Baucentra

15.05.2016. - Najviše su profitirali kupci koji su mašine Trgošpedovih partnera mogli kupovati jeftinije za 20 posto. Pored toga bilo je sadržaja za sve posjetioce, a posebno su se zabavili mališani

U Trgošpedovom Baucentru protekla tri dana obilježena je peta godišnjica od njegovog otvaranja. Ovaj kakanjski Baucentar, od petka do nedjelje, širom je otvorio i vrata i srce. Prezentacija najboljih i najkvalitetnijih mašina, prestižnih svjetskih proizvođača uz rođendanski popust od 20 posto, bila je prilika koju su iskoristili stari i novi kupci. Druženje uz roštilj u subotu, bio je još jedan čin zahvalnosti iz Trgošpeda ljudima koji svakodnevno posjećuju ovaj Centar. Tokom nedjelje na stotine mališana je uživalo u igrama, a svaka igra je završavala nagradom. Kreativna radionica u kojoj su djeca crtala logo Trgošpeda sa alatima i materijalima koji se mogu nabaviti u ovom centru, ostavila je poseban dojam za sjećanje na rođendan Trgošpedovog Baucentra.

baucentar_azraVoditelj Odjela nabavke i prodaje, Azra Zaimović - Habibović

O petogodišnjem radu i petom rođendanu Trgošped Baucentra, govorila nam je Azra Zaimović - Habibović,voditelj Odjela nabavke i prodaje.

“Ovaj vikend smo obilježavali peti rođendan Baucentra Trgošped. Jako smo zadovoljni povjerenjem koje imamo od kupaca, posjetom i radom baucentra. Trudimo se da iz godine u godinu napredujemo i širimo asortiman i to prema potrebama kupaca. Od otvaranja našeg baucentra svaku godišnjicu obilježavamo trodnevnim pogodnostima za kupce. Ove godine smo na odjelu mašina u tri dana obezbjedili popust od 20 posto, a na ostalim odjelima također niže rođendnaske cijene. Imali smo i prezentacije Trgošpedovih poslovnih partnera Black & Decker i Stihl i Viking.U subotu smo imali druženje i roštilj sa kupcima, a treći dan smo priredili zabave za najmlađe sugrađane. Mališani su posebno bili oduševljeni vještinama klauna, a za učestvovanje u bilo kojoj igri nagrađeni su sladoledom”.

A.Zekić/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u