KakanjLive | Utorak, 02.06.2020. godine

Svi na Ski stazu-na set za snimanje promotivnog materijala

13.01.2017. - U nedjelju snimanje turističko promotivnog videa u Ski centru Ponijeri. Dođite na skijanje da kadrovi budu što masovniji i impresivniji

skola

U nedjelju 15. januara 2017. godine pravimo spektakularne video kadrove i fotke iz vazduha u Ski centru Ponijeri, stoga pozivamo sve ljubitelje zimskih radosti da dođu u Ski centar Ponijeri kada će biti  snimanje turističko-promotivnog videa.

Ekipa iz FRAME produkcije angažovana je za snimanje videa uz pomoć drona. Snimci će izgledati veoma impresivno na velikim ekranima i ostaviti upečatljiv utisak svakom ko ih pogleda a da bi sve izgledalo spektakularnije nadamo se da ćete biti dio ovog događaja i da ćete u što većem broju doći u Ski centar Ponijeri.

Ski lift je u funkciji, uvjeti za skijanje su veoma dobri a svi koji nas posjete osim skijanja mogu uživati i u zimskom sunčanju na lokalitetu ovog rekreativnog centra koji u svojoj ponudi ima i ugostiteljski objekat „KSC“ Ponijeri.

Otvaranjem skijaške sezone u zimskom centru Ponijeri kod Kaknja počela je raditi i Škola skijanja za početnike i osobe koje žele usavršiti postojeće znanje.

Napominjemo da ski lift radi svaki dan od 10 do 16 sati, cijene poludnevne karte je 10 KM, a dnevne karta je 15 KM.

JU KSC KAKANJ

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u