KakanjLive | Srijeda, 12.08.2020. godine

Subotu rezervišite za Alma Ras Bazar

05.11.2017. - Samo u subotu jedinstveno sniženje u butiku Alma Ras Kakanj

almabazartex1

Pored fantastičnih cijena i sezonama prilagođenih potreba Alma Ras kupaca kreiran je i jedinstven događaj nazvan “Bazari”. U pitanju je odlična pogodnost gdje sve kupce očekuje sniženje od 30% na kompletan asortiman, bez iznimke. Karakteristika Bazara jeste da traje jedan dan i samo u određenoj poslovnici. Dan rezervisan za Kakanj je subota, 11. novembar, a butik potražite na adresi Alije Izetbegovića 37.

Dame će obradovati raznovrsna ponuda, od jednostavnih Basic modela pa do onih koje će ih učiniti senzualnijim i poželjnijim. Muškarce, koji uvijek traže više i bolje, očekuje donje rublje i spavaći program koji će upotpuniti njihov životni stil, status i karakter.

alma_ras_slika1

Alma Ras nije zaboravila ni mališane, pa je i za njih pripremljen spavaći program i donje rublje po cijenama nižim za 30%.

almarasbazar2

U Alma Ras butiku potražite i termo program za cijelu porodicu, a koji je neizostavan komad garderobe kada planirate vrijeme na hladnijim temperaturama provesti vani.

alma_ras_slika2

Ne propustite jedinstvenu priliku kupovine po nižim cijenama! Da biste na vrijeme bili informisani o određenim pogodnostima i novitetima, brendove Alma Ras i Manners možete pratiti na sljedećim FB stranicama: DODIR KOJI VOLIMMANNERS MAN

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u