KakanjLive | Petak, 18.06.2021. godine

Stranka za BiH predstavila program i kandidate u Breženima

10.09.2016. - Posjetiocima i simpatizerima predstavljeni i rezultati kadrova ove stranke i doprinos vijećnika u radu na donošenju programa za infrastrukturene projekte, potporu poljoprivrednim proizvođačima, finansiranju programa zapošljavanja

brzanibih_2

Sinoć je u Brežanima Stranka za BiH, predstavila svoj program i kandidate sa liste za lokalne izbore.

Ovom vrlo posjećenom skupu obratili su se kandidat za načelnika Taib Bjelopoljak, nosilac liste za Vijeće, Rešad Merdić i kandidat za općinskog vijećnika Mr. Irfan Hasagić.

Simpatizerima i posjetiocima ovog skupa predočeni su pozitivni rezultati rada kadrova Stranke za BiH. Tu se posebno misli na Dom zdravlja Kakanj i JU Centar za socijalni rad, kao i nemjerljiv doprinos vjećnika Stranke za BiH u realizaciji infrastrukturnih projekata na prostoru općine Kakanj.

Što se tiče planova za budućnost istaknut je kontinurani rad i pravična raspodjela  sredstava od očuvanja ololiša iz Elektroprivrede, formiranje još jednog posebnog Fonda za finansiranje i upošljavanje zanatskih djelatnost i nastavak pružanja potpore poljoprivrednim proizvođaćima.

brezanibih_1

Pored gorućih problema zapošljavanja, provlačile su se i teme bezbjednosti građana, prevencije suzbijanja dilanja narkotika, zaštita građana od sve veće najezde pasa lutalica i u tom pravcu djelovanje u onoj mjeri koliko je lokalna zajednica obavezna.djelovati onoliko koliko to obavezuje lokalnu zajednicu.
Naredni predizborni skup je planiran 10. septembra  na Slapnici.
GLASAJ I PROMJENI.

S.B./KaknjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u