KakanjLive | Petak, 18.06.2021. godine

Stranka za BiH-Jerlagić u Kaknju najavio veliki povratak

11.06.2018. - Kandidat Stranke za BiH za člana Predsjedništva BiH Amer Jerlagić boravio u Kaknju na iftaru sa članstvom iz Kaknja i Visokog

I ove godine Općinski Savjet Stranke za BiH Kakanj,za svoje članove i simpatizere organizovao je Iftar. Gosti ovogodišnjeg Iftara bili su predsjednici temeljnih boračkih organizacija,kandidat za predstavnika bošnjačkog naroda u Predsjedništvu BiH ispred Stranke za Bosnu i Hercegovinu Amer Jerlagić, kao i predstavnici Općinkog savjeta SBiH Visoko, kojima su gostoprimstvo uzvratili članovi Stranke za BiH iz Kaknja.

Preko stotinu članova i predstavnika Mjesnih odbora SBiH Kakanj, uz prikladan vjerski program iskoristili su priliku da razgovaraju i sa predsjednikom Stranke i kandidatom za Predsjedništvo na oktobarskim Općim izborima.

Amer Jerlagić, je ovom prilikom rekao da je Stranka za BiH na putu velikog oporavka. Stranci su se priključili ozbiljni članovi, akademski profesori kao i veliki broj mladih. Priprema se uskoro potpis jedne kooalicije, koja će sigurno imati vrijedan rezultat na predstojećim izborima, i povratak Stranke za BiH na političku scenu. Istaknuo je da je Stranak za BiH prošla sve procedure prema Centralnoj izbornoj Komisiji, i da su potvrđene kandidature na svim nivoima vlasti. Prigodnm riječima obratio se i predsjednik Općinskog Savjeta SBiH Kakanj Rešad Merdić, koji se pored dobrodšlice zahvalio sima koji su dali svoje povjerenje Stranci za BiH, i da se saradnja sa mjesnim odborima odvija kontinuirano, kao i rad Savjeta, što održava stabilnost Stranke.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u