KakanjLive | Petak, 18.06.2021. godine

Stranka za BiH ima posjećenost skupova kao nekad

19.09.2016. - Na skupovima Stranke za BiH bilježi se masovan odziv stanovništva kakav nije zapamćen još od lokalnih izbora 2008. godine

kl1Krševac - Na skupovima Stranke za BiH bilježi se masovan odziv stanovništva kakav nije zapamćen još od lokalnih izbora 2008. godine

U dosadašnjem predizbornom periodu Stranka za Bosnu i Hercegovinu je ostvarila zacrtane planove Izbornog štaba Općinskog savjeta SBiH Kakanj. Održani su centralni skupovi za Mjesne odbore i područja koja gravitiraju u podružnicama Brežani, Slapnica, Kučići, Bijele Vode, Varda i Krševac.

Održane je i tribina za mještane Bijelih Voda ,a planirane su još četri tribine do kraja predizborne kampanje. Prema planu održano je i Bajramsko sijelo za mještane Krševca, a do kraja izborne kampanje pored Centralnog skupa planiranog u Domu kulture, održaće se još pet skupova i tri druženja sa simpatizerima i članovima stranke sa kandidatima za predstojeće Lokalne izbore.

kl3

Općinski savjet Stranke za BiH se zahvaljuje na odzivu, pristojnosti i ponašanju svih sudionika na skupovima, a iz Izbornog štaba poručuju da ovakvu masovnost i podršku Stranka za Bosnu i Hercegovinu nije imala još od Lokalnih izbora iz 2008. godine.

Zajedno do pobjede. Glasaj i promijeni.

S.B./KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u