KakanjLive | Subota, 04.07.2020. godine

Ski lift u funkciji-Na Ponijerima počinje i noćno skijanje

03.12.2017. - Ski lift na Ponijerima pušten u rad. Prvi dan prošao u skijanju bez naplate, a i drugi dan se neće naplaćivati karte.Počinje i noćno skijanje pod rasvjetom urađenom pred početak sezone

ponijeridec17

Nakon snježnih padavina proteklih dana na Ponijerima ekipa JU KSC Kakanj izašla je na teren Ski centra Ponijeri kako bi se izvršile određene pripreme za puštanje u funkciju ski lifta. Tom prilikom izvršeno je postavljanje mreža na ski stazu, postavljanje neophodne signalizacije i osposobljavanje staze za skijanje.

SKI lift je pušten u rad u nedjelju 03. Decembra i to bez naplate što će biti omogućeno i u ponedjeljak 04.12.2017. godine i u dnevnim i u noćnim satima. 

ponijerirasvjetakrozjelice

Svi posjetioci kakanjskog ski-centra Ponijeri od 04.12.2017. godine će imati priliku da uživaju u čarima noćnog skijanja. Cijena noćnog skijanja iznosi 10 KM. Noćno skijanje će biti omogućeno u vremenskom periodu od 17:30 do 20:30 sati.

Napominjemo da će cijena poludnevne karte koštati 10 KM, a dnevne 15 KM. Radi se o veoma prihvatljivim cijenama jer je cilj da se svim ljubiteljima skijanja omogući korištenje ski-lifta i ski-staze.

Visina snježnog pokrivača trenutno iznosi 40 cm, a snijeg i dalje pada.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u