KakanjLive | Subota, 27.02.2021. godine

Sinan Ramović potpisao za Željezničar

18.06.2017. - Sjajne igre Sinana Ramovića u dresu dobojske Mladosti u kojoj je u prošle sezone postigao osam golova i upisao 11 asistencija u 29 nastupa nisu prošle nezapaženo. Najkonkretniji u svojim namjerama da ovog sjajnog fudbalera dovede u svoje redove bio je sarajevski Željezničar koji je danas sklopio ugovor sa ovim dvadesetčetverogodišnjakom

Ramović novi igrač sarajevskog Željezničara

Sinan Ramović je novi igrač sarajevskog Željezničara. Tim sa Grbavice je danas u klupskim prostorijama predstavio Ramovića koji je četvrto pojačanje plavih pred novu sezonu.

Dvadesetčetvorogodišnji Ramović je potpisao ugovor na tri godine, a u Željezničar stiže iz dobojske Mladosti.

-Sretran sam i ponosan što sam član najvećeg tima u državi. Ispunila mi se želja iz djetinjstva. Želim što prije da se priključim pripremama i svojim igrama želim doprinijeti da Željo osvaja trofeje. Hvala mom menadžeru Muslimoviću, te predsjedniku Mladosti Mensuru Mušiji kao i svim navijačima, saigračima i trenerima bez kojih ovaj transfer ne bi bio moguć. Vjerujem da ću ispuniti očekivanja stručnog štaba novog tima, rekao je Sinan Ramović.

Ramović će nakon dvije sezone provedene u Doboju crveni dres zamjeniti plavim, a u prošloj sezoni Ramović je u 25 nastupa u Premijer ligi BIH postigao pet golova i upisao sedam asistencija, dok je u četiri susreta u Kupu BiH postigao tri gola i ubilježio četiri asistencije.

Osim Mladosti Ramović je nosio još dres Veleža, Goražda , Goška i Radnika iz Hadžića.

E.Škulj/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u