KakanjLive | Utorak, 15.06.2021. godine

SDP nema rezultat kao prije

03.10.2016. - Kandidat za općinskog načelnika Adnan Čobo zadovoljan osvojenim glasovima, a za kakanjski SDP kaže da je u krizi

adnan_cobo_1

Na osnovu uzorka od 92 posto prebrojanih glasova, kandidat za općinskog načelnika SDP-a Adnan Čobo, osvoji je 2700 glasova. Evo kako komentariše ovaj rezultat:
- Zadovoljan sam razultatom, ali prije svega i osim ovog rezultata, čestitam gospodinu Nerminu Mandri na rezultatu koji je za njega odličan, ali za mene zabrinjavajući. Za osvojeni broj glasova zaslužuje sve čestitke. Ovo što je upisano kao moj rezultat predstavlja mi zadovoljstvo. Moji su glasovi, glasovi običnih ljudi, onih koji su stigli da me upoznaju. Da me je više ljudi upoznalo imao bih sigurno još više glasova. Idemo dalje, slijedi borba za još neke pozitivne promjene.

Kako komentariše rezultate za Općinsko vijeće, pitali smo Čobu?
- Stranka demokratske akcije je odradila odličnu izbornu strategiju. Imali su dobru pripremu za postizanje dobrog rezultata. I Savez za bolju budućnost ima solidan rezultat, a kod nas u SDP-u situacija nije kao što je bila. Evidentna je kriza i o njoj ćemo u periodu koji je pred nama.

A.Z./KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u