KakanjLive | Četvrtak, 02.07.2020. godine

SD RVI KAKANJ-Abid Čišija podnio ostavku

27.01.2017. - Predsjednik Društva i trener ekipe OKI Kakanj 92, dugogodišnji reprezentativac i trener reprezentacije BiH u sjedećoj odbojci, Abid Čišija, na sjednici Predsjedništva podnio ostavku

abid_cisija_texst

Na sjednici Predsjedništva Sportskog društva ratnih vojnih invalida Kakanj 92, koja je održana 25.01.2016.godine, a koja je imala za dnevni red određivanje datuma za redovnu Skupštinu društva, prijedlog okvirnog plana rada za 2017 ,kao i izvještaje o radu za 2016 godinu, dosadašnji predsjednik Društva i trener ekipe OKI Kakanj 92, dugogodišnji reprezentativac i trener reprezentacije BiH u sjedećoj odbojci, osnivač OKI Kakanj 92, Abid Čišija je podnio neopozivu ostavku na sve pozicije koje obavlja pri SD RVI KAKANJ 92 i Sportskog saveza ZDK.
Podnošenje ostavke dosadašnjeg predsjednika SD RVI Kakanj 92, je promjenilo i tok sjednice, pa se pored usvojenih prijedloga plana i programa rada, kao i finansijskog izvještaja, zaključilo da se Skupština SD RVI Kakanj 92 održi u roku od petnaest dana, na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo SD RVI Kakanj 92.

Takođe je zaključeno da se Plan i program rada po planu Sportskog saveza invalida ZDK treba sprovoditi po utvrđenoj dinamici, koju će realizirati sadašnje Upravno tijelo, a odnosi se na pripremu opštinskog prvenstva u streljaštvu i stonom tenisu za osobe sa invaliditetom, kao i pripremu za održavanje Skupštine. Istim zaključkom su utvrđeni i planovi vezani za početak priprema OKI Kakanj 92 za nastavak sezone 2016/17.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u