KakanjLive | Utorak, 15.06.2021. godine

SBB održao prvi predizborni skup

04.09.2016. - Prvi predizborni OO SBB-a Kakanj održan je u Brnjicu gdje su predstavljeni nosilac liste i svi kanditati stranke za Općinsko vijeće Kakanj

Na skupu je bio veliki broj građana Brnjica i susjednih sela. Pozdravnim riječima obratio se i predsjednik OO SBB-a Kakanj Enver Merdić istakavši da je za početak kampanje i mjesto prvog predizbornog skupa izabran Brnjic kao mjesto koje je prepoznalo snagu i iskrenost ove stranke.

“Uz narod Kaknja” sloganom za ove izbore i iz ove stranke poručuju da su sigurni u dobar rezultat jer je narod prepoznao u prethodnih sedam godina ko je dorinosio pozitivnim društvenim promjenama.

Na skupu u Brnjicu govorili su nosilac liste Jasmin Mušanović, te kandidati za Općinsko vijeće: Sajid Kovač, Sanel Škulj, Mirnes Merdić, Irfan Dr. Mešić i Sadeta Hadži.

Na listi Saveza za bolju budućnost za OV Kakanj nalaze se kandidati: Jasmin Mušanović nosilac liste, Mensura Bečirhodžić, Mirnes Merdić, Enver Hadžić, Arnala Karahodžić, Rizah Haračić, Semir Mušija, Sadeta Hadži, Emir Mušija, Arnel Trako, Ajla Kurešepi, Sajid Kovač, Aid Terzić, Irma Mušija, Halim Šemić, Irfan Mešić, Eldina Alajbegović, Alem Zahirović, Fahrudin Šehagić, Emina Goga, Mugdin Gorak, Vahidin Velispahić, Lejla Kubat, Naida Kaldžija, Sanel Škulj, Sabira Merdić, Elmin Softić, Jasna Hodžić, Semir Berbić, Sabina Brkan, Osman Gađun, Senaila Selimović, Melisa Arnautović i Azerin Salihbegović.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u