KakanjLive | Petak, 18.06.2021. godine

SBB na Plandištu zatvorio izbornu kampanju

30.09.2016. - Pred oko 500 mještana Plandišta, SBB održao posljednji predizborni skup

Posljednji predizborni skup pred oko 500 mještana Plandišta održao je OO SBB-a Kakanj. Bila je ovo prilika da se svi kandidati obrate mještanima sa svojim porukama biračima pred predstojeće lokalne izbore koji su zakazani za nedjelju.

Nosilac liste Dr. Jasmin Mušanović u nadahnutom govoru pred okupljenim mještanima Plandišta kazao je da je „Savez sa narodom nabolji savez ikada skopljen.Plava kompozicija krenula je ka pobjedi i nezaustavljivo ide ka njoj.On je pozvao mještane da kada dođu kući dobro razmisle i da se opredjele za Savez za bolju budućnost i svoj glas daju kandidatima sa liste ove stranke.Nisu zaboravljeni ni oni koji su bili na svih šesnaest skupova koji su održani širom Općine Kakanj: Ibrahim Fazlić, Nedim Frljak, Muhamed Plasto, Jasmina Berbić, Senad Kulović, Ibro Herceglija Adi Delibašić, Zijad Alajbegović i predsjednik OO SBB Kakanj Enver Merdić.

Predsjednik Merdić obratio se na skupu i kazao da je predsjednik Izetbegović pozvao Radončića da predvodi proces izgradnje FBiH i BiH.

Na Plandištu su se presdtavili i govorili : Dr.Jasmin Mušanović nosilac liste, Mensura Bečirhodžić, Mirnes Merdić, Enver Hadžić, Arnala Karahodžić ,Rizah Haračić ,Semir Mušija, Sadeta Hadži Emir Mušija, Arnel Trako , Ajla Kurešepi, Sajid Kovač, Aid Terzić, Irma Mušija, Halim Šemić,Irfan Dr. Mešić, Eldina Alajbegović, Alem Zahirović, Fahrudin Šehagić, Emina Goga, Mugdin Gorak, Vahidin Velispahić, Lejla Kubat, Naida Kaldžija, Sanel Škulj, Sabira Merdić, Elmin Softić, Jasna Hodžić, Semir Berbić, Sabina Brkan, Osman Gađun, Senaila Selimović, Melisa Arnautović i Azerin Salihbegović.

Narodno veselje na Plandištu nastavljeno je zajedničkim drućenjem i bosanskim kolom.

Press SBB Kakanj

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u