KakanjLive | Utorak, 15.06.2021. godine

SBB Kakanj predstavio kandidate u Donjem Kaknju

10.09.2016. - Posebno je upućen poziv mladima da izađu na izbore i glasaju.Na listi SBB-a ima ukupno 18 mladih, od čega 14 žena

OO SBB Kakanj nastavlja sa predstavljanjem kandidata. U subotnje veče predizborni skup održan je u Donjem Kaknju. Na dobro pripremljenom skupu svoj program i ciljeve stranke predstavili su pojedini kandidati i nosilac liste Dr. Jasmin Mušanović.

Prisutnim mještanima Donjeg Kaknja još su se obratili kandidati sa liste: Eldina Alajbegović, Sadeta Hadži i Enver Hadžić.

Naida Delibašić zastupnica SBB-a u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona pozvala je mještane da glasaju za mlade ljude kojih na ovoj listi ima ukupno 18, od čega 14 žena.

Federalni zastupnik Zijad Alajbegović također se obratio skupu i svoje komšije pozvao da izađu na lokalane izbore u okotobru i kao i do sada daju povjerenje ovoj pobjedničkoj stranci.

Na kraju predstavljanja kandidata podršku i pojedina pojašnjenja oko trenutnog stanja u zemlji i koalicionog odnosa dvije vladajuće stranke u zemlji obrazložio je predsjednik OO SBB-a Kakanj Enver Merdić.

Nakon pauze koja slijedi zbog bajramskih praznika naredni predizborni skup zakazan je u prigradskoj mjesnoj zajednici Doboj.

A.S./KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u