KakanjLive | Subota, 05.12.2020. godine

Saobraćajna karta gradske jezgre Kaknja

26.01.2016. - Zavod za planiranje i izgradnju općine Kakanj je izradio kartu saobraćajne situacije u gradskoj jezgri

kartaorginal

U protekle tri godine u gradskoj jezgri Kaknja uveden je niz promjena u režimu saobraćaja, a izgrađene su i nove saobraćajnice. Nove izmjene u režimu i nova poboljšanja saobraćajne situacije bile su nužne jer su stara rješenja projektovana za 1.500 vozila, a danas je u Kaknju prisutno 10 puta više vozila.

Brojne izmjene u režimu odvijanja saobraćaja u gradskoj jezgri Kaknja mogu u početnoj fazi kod vozača izazvati određenu mjeru zbunjenosti, i to je posve razumljivo, međutim Općina Kakanj je učinila sve da se spriječe neugodnosti.

Kako bi slika u pogledu novih saobraćajnih rješenja bila jasnija, Zavod za planiranje i izgradnju općine Kakanj je izradio kartu saobraćajne situacije u gradskoj jezgri.

Nakon što je izvršeno unošenje svih potrebnih oznaka režima saobraćaja, objavljujemo saobraćajnu kartu gradske jezgre Kaknja u formatu koji omogućava detaljan pregled režima saobraćaja na svim saobraćajnicama.

Karta je postavljena u meniju sa desne strane službene web-stranice Općine Kakanj, a može se vidjeti i klikom na naslov:
Saobraćajna karta

PRESS OPĆINE KAKANJ

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u