KakanjLive | Srijeda, 27.05.2020. godine

Sačuvati međusobno poštovanje

04.06.2019. - Načelnik Općine Kakanj Aldin Šljivo i Predsjedavajući Općinskog vijeća Kakanj Slaven Katičić, uputili su bajramsku čestitku u kojoj pozivaju na čuvanjeporodičnih vrijednosti, zajedništva, međusobnog poštovanja i uvažavanja među ljudima

001

Bajramska radost, uvijek i iznova, snažno i upečatljivo, podsjeti na vrijednosti porodičnog zajedništva i i lijepog ophođenja među ljudima, te na utjecaj življenja u skladu sa duhovnim principima na kreiranje pozitivnih odnosa u zajednici.

Uvjereni smo se da će poruke bajramskog praznika i drugih vjerskih praznika osnažiti i nastojanja zajednice da ljudima ukaže na značaj čovjekove žrtve za opće dobro, te da će dodatno usmjeriti čovjeka ka volonterizmu, humanitarnom radu, radu za korist zajednice i korist svih ljudi.

Sa željom da bajramsko ozračje bude još jedan podsticaj općim nastojanjima da se sačuvaju porodične vrijednosti, zajedništvo, te međusobno poštovanje i uvažavanje među ljudima, svim muslimanima upućujemo srdačnu čestitku povodom Ramazanskog bajrama, kaže se u bajramskoj čestitci koju potpisujuž načelnik Općine Kakanj Aldin Šljivo i Predsjedavajući  Općinskog vijeća Kakanj Slaven Katičić.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u