KakanjLive | Utorak, 20.04.2021. godine

Rudar startuje prvog julskog dana

16.06.2018. - Na sjednici Izvršnog odbora usvojeni izvještaji šefa stručnog štaba i koordinatora Omladinskog pogona,te utvrđeni termini održavanja sjednice Skupštine kluba i početka priprema prvog tima za novu prvenstvenu sezonu

BosnaVRudar2418

I dok se sve takmičarske selekcije Rudara,izuzev kadetske,koja će 21.i 22.juna igrati na završnici doigravanja za prvaka Omladinske lige BiH,nalaze na zasluženom odmoru, vodstvo kluba je u punom pogonu.

Uprava je ispunila dato obećanje na zajedničkom iftaru i prije Ramazanskog bajrama igračima i uposlenicima isplatila zaostala primanja i bez dugovanja će ući u novu sezonu,što je svakako za pohvalu i veliki iskorak u odnosu na minule sezone. Na posljednjoj sjednici Izvršnog odbora usvojeni su izvještaji šefa stručnog štaba Fadila Hodžića i koordinatora Omladinskog pogona Amela Kozle.

Članovi Rudareve vlade istakli su zadovoljstvo ostvarenim rezultatima svih selekcija,od kojih su tri najmlađe osvojile naslov prvaka i potvrdile svoj potencijal i kontinuitet stručnog rada. O svemu ovome bit će više riječi na sjednici Skupštine kluba koja će se održati 26.juna 2018.na kojoj će doći i do određenih kadrovskih promjena.

Definitivno je utvrđen i početak priprema prvog tim sa za novu prvenstvenu sezonu. Zeleno-crni će startovati 1.jula, kada će prozivku webizvršiti trener Fadil Hodžić,na kojoj će se javiti i nekoliko novih igrača s kojima su obavljeni preliminarni razgovori i već početkom naredne sedmice trebalo bi uslijediti potpisivanje ugovora i predstavljanje pojačanja.

M.Komšo/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u