KakanjLive | Srijeda, 03.03.2021. godine

Rudar pobjednik turnira u Semizovcu

21.01.2019. - Na 2.Memorijalnom turniru „11 Zlatnih“, nogometaši Rudara pobjedom u finalu protiv NK Ilijaš rezultatom 7:2 osvojili pobjednički pehar.Za najboljeg igrača proglašen Bajro Spahić, a Adnan Hrelja sa 11 postignutih pogodaka bio najbolji strijelac

pobjedniksemizovac

U organizaciji NK“Ozren“, proteklog vikenda u Semizovcu je odigran drugi po redu Memorijalni turnir „ 11 Zlatnih“ na kojem je učestvovalo osam ekipa,koje su podijeljene u dvije grupe. Uvjerljivim pobjedama protiv KMF Vrbanjuša(7:1), Unisa iz Vogošće(6:2) i mlade ekipe Željeznočara(8:2), igrači Rudara osvojili su prvo mjesto s maksimalnim učinkom i izborili plasman u finale u kojem su bili uspješniji od ekipe Ilijaša i pobjedom od 7:2 zasluženo osvojili pobjednički pehar.Treće mjesto pripalo je ekipi Unisa iz Vogošće.
najboljiigraturnira

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Bajro Spahić iz Rudara, dok je najbolji strijelac sa 11 pogodaka bio njegov saigrač Adnan Hrelja.Najbolji golman turnira je Adis Zukić iz FK Unisa.

prvistrijelac turnira

Trener Rudara na ovom turniru koristio je usluge golmana Amira Bekana, Fadila Čizmića, Bajre Spahića, Mirze Šube, Admira Foče, Alena Ćosića, Murisa Filana, Adnana Hrelje, Adina Čive i Denisa Cane, dosadašnjeg igrača Olimpika, koji je nastupio kao gost.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u