KakanjLive | Nedjelja, 07.03.2021. godine

Rudar dočekuje Zvijezdu

22.05.2018. - Poslije tri uzastopna poraza, Rudar dočekuje Zvijezdu pod imperativom osvajanja sva tri boda

Fadil HodžićTrener Rudara Fadil Hodžić nema problema sa kartonima, a iz zdravstvenih razloga van stroja je Omer Musić

Zvijezda stiže u Kakanj poslije domaćeg poraza od iskre iz Bugojna (1:2). Za ovu utakmicu i prije odigravanja kružile su glasine da će Zvijezda „prepustiti“ bodove Iskri jer su neophodni za opstanak. Razultat pokazuje da su glasine možda i bile utemeljene!?

Rudar dočekuje Zvijezdu poslije tri uzastopna poraza od Igmana, Sloge i Metalleghea, tako da i jedni i drugi imaju dug prema navijačima, grbu i bojama Kluba. Domaćin posebno ima imperativ pobjede jer je Zvijezda je na četvrtoj poziciji, dok je Rudar na devetoj poziciji i ima samo četiri boda više od TOŠK-a koji se bori za opstanak.

U odnosu na posljednju utakmicu, koju su zelenocrni odigrali u Jajcu, trener Rudara, Fadil Hodžić, nema igrača koji su „kartonirani“ a samo je Omer Musić iz zdravstvenih razloga van stroja.

Sve utakmice posljednja tri kola Prve lige Federacije BiH igraju se na isti dan i u istom vremenskom terminu. U srjedu 23.05.18. u 17:30 sati sastaju se:NK Slaven Živinice-FK Igman, HNK Čapljina-FK Sloga Simin Han, FK Velež-NK Metalleghe B.S.I., NK Iskra Bugojno-NK Jedinstvo, NK Bosna Visoko-FK Olimpic, NK Travnik-NK Bratstvo Gračanica, HNK Orašje-NK TOŠK Tešanj.

A.Z./KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u