KakanjLive | Četvrtak, 28.01.2021. godine

Renovirani salon keramike u Baucentru

07.04.2016. - Prilikom renoviranja našeg salona keramike vodili smo računa da prikažemo različite stilove uređenja

Nekada su kupaonice imale samo funkcionalnu ulogu, a danas predstavljaju intimnu zonu koja mora biti lijepa i zadovoljavati sve pretpostavke za odmor i relaksaciju. Zato smo mi prilikom renoviranja našeg salona keramike vodili računa da prikažemo različite stilove uređenja, kako bi svako mogao pronaći ono što mu najviše odgovara. Kupaonica treba da bude vaš intimni prostor u kojem se osjećate opušteno jer vrijeme provedeno u njoj često je jedino koje imamo za sebe.

001_trgospedweb1


Još uvijek najtraženiji uzorci pločica su razne imitacije prirodnih materijala poput kamena i drveta, koje nisu ograničene samo na kupaonicu. Naime, mnogi kupci se odlučuju postaviti ovakve pločice i u druge prostorije svoga doma. Često se pločice u imitaciji kamena postavljaju na jedan zid u dnevnoj sobi, kao centralna dekoracija.

002_trgosped_web

Posebno smo ponosni na našu novu kolekciju pločica španskih i talijanskih proizvođača, koje se odlikuju žarkim bojama kao što su ljubičasta, zelena i plava. Uz njih se mogu kupiti i odgovarajući cvjetni dekori i kompozicije koji prostoru mogu dati dinamiku ili ga umiriti.

003_trgosped_web

Noviji trendovi u uređenju nalažu viseće vc školjke i bidee i ormariće pričvršćene na zidove – sve kako bi se postigao dodatni osjećaj prostora i olakšalo održavanje i čišćenje kupaonice. Naš vam je savjet da oblogu za vodokotlić iskoristite kao policu za odlaganje stvari. Prilikom odabira slavina birajte bezvremenske modele koje se lako uklapaju u svaki stil uređenja.

004_trgosped_web

Također, sve popularniji su i tuševi bez kada koji se izvode u razini poda, kod kojih se protok vode reguliše jednostavnim kanalicama. Ovakvi tuševi se odlikuju jednostavnom i brzom montažom, bezgraničnom mogućnošću oblikovanja te neizostavnom elegancijom jer prostoru daju jedinstveni minimalistički stil.

006_trgosped_web

U cilju maksimalnog iskorištavanja prostora, ormarići se postavljaju ispod nasadnih ili usadnih umivaonika, a zavisno od prostora i potreba uvijek se mogu postaviti i dodatni spremnici, u sklopu ogledala ili kao samostojeći elementi. Našu ponudu kupaonskog namještaja odlikuju moderne linije, funkcionalnost i inovativna rješenja koja uključuju ladice sa štopericama i integriranu rasvjetu.

005_trgosped_web

Također imamo i zavidnu ponudu Hidra kada, svih oblika i dimenzija za lakše uklapanje u postojeće kupaonice, kako bi se iskoristio svaki kvadrat prostora.

I na kraju, ne zaboravite na detalje! Nezavisno od stila uređenja, zanimljive kutije, neobična ogledala, vješalice ili cvijeće zaokružuju priču i vašu kupaonicu čine posebnom. 

 

Trgošed d.o.o Kakanj

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u