KakanjLive | Nedjelja, 28.02.2021. godine

Remi Mladosti i Sloge u Stanišićima

12.07.2018. - Mladost je remizirala sa novim prvoligašem RS-a. Šabić od prve minute izveo kombinovani sastav protiv ekipe Sloge, a susret su obilježila dva penala.

Ekipa koja je započela susret protiv Sloge

Ekipa Mladosti remizirala je u četvrtom kontorlnom meču uoči priprema za novu sezonu. Protivnik premijerligašu iz Doboja bila je ekipa Sloge iz Gornjeg Crnjelova koja je novi prvoligaš RS-a. Na kraju je meč koji je igran u etno selu Stanišići završen rezultatom 1:1.

Nakon miroljubivih prvih 45 minuta ekipa Sloge je došla do vodstva iz penala početkom drugog dijela susreta, a i ekipa Mladosti je poravnala rezultat iz kaznenog udarca, a strijelac je bio Abid Mujagić. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao i susret je okončan rezultatom 1:1.

Nermin Šabić je od prve minute izveo kombinovani sastav: Bukvića, Ajdina i Abida Mujagića, Hreljića, Alihodžića, Buraka, Delića, Vazdu, Tandinu, Mišića i Hiroša, dok su u drugom dijelu igre priliku za igru dobili svi igrači na koje Šabić i njegovi asistenti mogu računati u nastavku sezone.

Podsjećamo ovo je bio četvrti kontrolni meč za ekipu iz Doboja, koja je do sada savladala tuzlansku Slobodu i Bratstvo iz Gračanice, dok je poražena od ekipe Toška iz Tešnja. Generalku pred start nove sezone ekipa Nermina Šabiča imat će u nedjelju 15. jula protiv mostarskog Veleža na stadionu u Doboju.

E.Škulj/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u