KakanjLive | Subota, 06.06.2020. godine

Prvog oktobra počinje sezona grijanja

24.09.2019. - Sezona grijanja u Kaknju počinje 1. Oktobra, a kao jedna od pripremnih radnji u toku je punjenje toplovodnog sistema i unutrašnjih instalacija krajnjih korisnika

radijator
Javno preduzeće “Grijanje” Kakanj obavještava korisnike usluga daljinskog grijanja da je od ponedjeljka 23.9.2019. godine, nakon punjenja vrelovoda, krenulo s punjenjem toplovodog sistema zajedno sa unutrašnjim instalacijama krajnjih korisnika toplotne energije.

Postupak u slučaju kvara ili curenja

- Pozivamo korisnike da obrate pažnju na svoje instalacije i da u slučaju kvarova ili curenja vode obavijeste dežurnu službu JP „Grijanje“ Kakanj ili nadležne upravitelje kako bi naši instalateri mogli obustaviti radnje punjenja sistema, te kako bi korisnici u što kraćem roku izvršili sanaciju uočenih kvarova, saopšteno je iz “Grijanja”.
Podsjetimo, sezona grijanja u Kaknju počinje 1. oktobra.

rekonstrukcija

Zamjena dotrajale mreže

Nakon što je u protekle četiri godine uložila 1.600.000 KM za rekonstrukciju dotrajale mreže daljinskog grijana, i ove godine Općina Kakanj je nastavila ulaganjima za tu svrhu. U ovoj godini radilo se o iznosu od 425.000 KM.Ovaj iznos je uložen u rekonstrukciju mreže grijanja od mosta kod boračke zgrade do solitera 1. Uz ova sredstva, u rekonstrukciju mreže grijanja i ove godine je ulagalo i Javno preduzeće “Grijanje” iz svoje ostvarene dobiti.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u