KakanjLive | Petak, 18.06.2021. godine

Proglas BPS-a i Sefera Halilovića

15.01.2018. - Potreban nam je pokret za spas Bosne i Hercegovine, pokret za našu djecu, za naš napredak, za naš opstanak, kaže se između ostaloga u ovom proglasu

glavniodborbps

Fotografija sa prošlomjesečnog zasjedanja Glavnog odbora BPS-a

Poštovani građani Bosne i Hercegovine,

Opstanak i napredak naše zemlje ozbiljno su ugroženi od strane starih neprijatelja izvana, ali i zbog domaćih neznalica i izdajnika iznutra.

Potreban nam je pokret za spas Bosne i Hercegovine, pokret za našu djecu, za naš napredak, za naš opstanak.

Ovim putem pozivam sve Vas, od Une do Drine, od Save do mora, da se javite kako bi pomogli meni i mom velikom timu BPS-a da sačuvamo Bosnu i Hercegovinu, da budemo najjača poluga očuvanja njene državnosti, njenog napretka i zaštite njene djece.

Dvadeset i dvije godine ste pokušali sa raznim strankama nakon čije vlasti je Bosne i Hercegovine bilo sve manje, nakon koje smo bili sve slabiji regionalni faktor, nakon kojih smo propadali još dublje.

Radi Vas, Vaše države i Vaše djece, radi budućnosti i napretka svih nas, molim Vas da ovu izbornu godinu shvatite kao HISTORIJSKI ispit iza kojeg nema popravnog.

Pomozite meni i mom timu u BPS-u da očuvamo državu i spasimo budućnost nas i naše djece u našoj domovini, kaže na kraju i potpisuje ovaj proglas Sefer Halilović.

P.S. Svi koji ste pozvani javite se i stavite na raspolaganje, ma iz kojeg grada u Bosni i Hercegovini ili dijaspori, na telefon: +387 33 208-643 ili na email bps@bih.net.ba.

KakanjLive/Politički marketing

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u