KakanjLive | Utorak, 02.03.2021. godine

Priprema se video sastanak sa prvoligašima

18.04.2020. - NS FBiH trenutno radi na planovima za video sastanak sa klubovima, a na adresu svih klubova Prve lige Federacije BiH dostavljeno je pismo iz saveza

004
U pismu se navodi da se priprema video sastanak i da svi klubovi trebaju do ponedjeljka 20. Aprila dostaviti podatke o luicu koje će predstavljati Klub.

Sadržaj pisma je sljedeći:

- Poznato je da su zbog pandemije COVID-19 obustavljena sva nogometna takmičenja u Bosni i Hercegovini, pa tako i takmičenje Prve lige Federacije BiH.Nogometni savez Federacije BiH u skladu sa realnim mogućnostima provodi dozvoljene aktivnosti i u stalnom je kontaktu sa NS/FS BiH, te prati odluke i upute državnih institucija.Nogometni savez Federacije BiH u narednom periodu planira organizirati video sastanak sa klubovima Prve lige Federacije BiH na kojem ćse se razgovarati o aktuelnoj situaciji izazvanoj pandemijom COVID-19 i mogućnostima za takmičenje u narednom periodu.Imajući u vidu navedeno, potrebno je da svi klubovi odrede ovlašenu osobu koja bi učestvovala u video sastanku, te je potrebno dostaviti i ime i prezime i tačnu e-mail adresu osobe koja će sudjelovati u video sastanku, a na koju će NS FBiH dostaviti potrebne podatka za pristup navedednom video sastanku.Navedene podatka potrebno je dostaviti u Sekreterijat NS FBiH u najkasnije do ponedjeljka, 20.4.2020. godine, do 11:00 sati.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u