KakanjLive | Utorak, 15.06.2021. godine

Predstavljamo internet stranicu Nermina Mandre

07.09.2018. - Nosilac liste za Predstavnički dom Parlamentarne Skupštine BiH, Nermin Mandra, kandidat SDA, u predizbornu kampanju između ostaloga ulazi i sa web internet stranicom www.nerminmandra.ba uz sinhroniziranje na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Tako je na potpuno transparentan način otvorena mogućnost za komunikaciju i apsolutnu javnost rada tokom predizborne kampanje

nerminstranica

Vizuelni identitet internet stranice nerminmandra.ba sadrži elemente državnosti i patriotizma iskazujući potrebu podizanja svijesti o njegovanju odnosa prema domoljublju i zavičaju, kao i visok nivo odgovornosti za realizaciju aktivnosti i generacijskih projekata koje dugoročno ostavljaju pozivitan ambijent za kvalitetniji život naših građana. 


Sadržaj internet stranice www.nerminmandra.ba obuhvata osvrt na projektne aktivnosti u razdoblju 2013-2017. sa najnovijim osvrtom na 2018. godinu u formi blagovremenog obavještavanja javnosti o realiziranim projektima u tekućoj godini.

Aktuelnosti, projekti, video galerija sa intervjuima i foto-zapisima daje mogućnost detaljnog upoznavanja javnosti sa djelom Nermina Mandre.

mandrastranica

Internet stranica www.nerminmandra.ba je kreirana u responsivnom dizajnu, kompatibilna sa svim smart uređajima, sa sinhroniziranim prikazom na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

KakanjLive/Politički marketing

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u