KakanjLive | Ponedjeljak, 21.09.2020. godine

Predsjedavajući Vijeća i Općinski načelnik čestitali Bajram

24.06.2017. - U čestitci povodom Ramazanskog bajrama predsjedavajući Općinskog vijeća Kakanj Salaven Katičić i Načelnik općine Kakanj Nermin Mandra ističu da univerzalne vrijednosti koje na Bajram isijavaju iz ljudskih srca budu dovijeka zamajac za dobrobit zajednice

cestitkabajram

Neka bajramska radost bude neizmjerna i nesvakidašnja, a istovremeno mirna, skrušena i dostojanstvena što joj daje posebnost i specifičnost, kaže se na samom početku bajramske čestitke općinskog načelnika Nermina Mandre i predsjedavajućeg općinskog Vijeća Slavena Katičića.

Neka se u dane bajramskog praznika okupi porodica, prijatelji i komšije, neka ljudi osjete blagodat neposrednog kontakta, druženja, dijeljenja radosti, okupljanja i zajedništva.Neka univerzalne vrijednosti uvažavanja, razumijevanja, pomaganja i solidarnosti među ljudima koje u bajramskom ozračju na poseban način isijavaju iz ljudskih srca budu zamjac za još jače zalaganje dovjeka za dobrobit zajednice.

Zajedničku čestitku Mandra i Katičić, zaključuju i potpisuju riječima: Svim muslimanima upućujemo srdačnu čestitku povodom Ramazanskog bajrama.Bajram Serif mubarek olsun.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u