KakanjLive | Srijeda, 27.05.2020. godine

Predložite programe Kakanjskih dana

13.06.2019. - Prijedlozi građana se posebno uvažavaju, bitni su i nastoje se realizirati.

kakanjskiI ove godine Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj pod pokroviteljstvom Općine Kakanj i u saradnji sa mnogobrojnim udruženjima, organizacijama i pojedincima će biti organizator tradicionalne kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani – 2019”.

Prethodne tri godine priređivani su programi na različitim lokacijama u Kaknju, a koji su svojom atraktivnošću privlačili kako naše sugrađane tako i goste iz drugih gradova.

“Kakanjski dani” su postali simbol ljeta, ljetnih aktivnosti, igara i zabave i imaju pozitivan utjecaj na općinu i na lokalno stanovništvo ali i na posjetitelje.

Kako bi i ove godine imali značajno kvalitetne programe Kakanjskih dana iz JU KSC pitaju naše sugrađane za ideje i prijedloge prilikom kreiranja programa manifestacije. Prijedlozi građana se posebno uvažavaju, bitni su i nastoje se realizirati. Prijedlozi, kreativne ideje i razrađeni projekti mogu se dostavljati na e-mail adresu juksckakanj@ksckakanj.ba ili ličnim obraćanbjem u prostorijama JU KSC Kakanj. Broj telefona za informacije je 032/771-920.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u