KakanjLive | Petak, 18.06.2021. godine

Predizborni skup OO SBB-a Kakanj u Krševcu

23.09.2016. - Prvog jesenjeg dana OO SBB-a Kakanj održao je svoj predizborni skup u Krševcu.

Brojni mještani Krševca i okolnih sela iz Brnjica došli su na skup gdje su predstavljeni kandidati ove stranke za predstojeće lokalne izbore.Temeperatura koja je u jednom trenutku iznosila pet stepeni nije stvarala probleme kako bi skup uspio.

Prisutnima su se obratili po običaju nosilac liste dr. Jasmin Mušanović, Sajid Kovač, Alem Zahirović, Mirnes Merdić, Sanel Škulj i Rizah Haračić.

Buran aplauz u svom obraćanju prisutnima dobio je domaćin Alem Zahirović koji je osim što je prosvjetni radnik i fudbalski sudija.On je u svom izlaganju dao crveni karton svima onima koji su u posljednje dvije decenije dolazili u Krševac i pričali „isprazne priče“.U prilog tome svoje mještane je pitao da li vide i jedno rasvjetno tijelo u neporednoj blizini škole i ulice kojom su stigli na ovaj skup.

Nakon toga pozvao je svoje komšije da glasaju za pobjednički plavi tim, a posebnu zahvalnost uputio je „selektoru kakanjskog plavog tima“ predsjedniku Enveru Merdiću.
Za petak je najvalje Centralni predizborni skup u 18.30 sati kod Solitera 3 u Kaknju na Gradskom trgu, a svoj dolazak najavio je i utemeljitelj i predsjednik stranke Fahrudin Radončić.

Az.S./KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u