KakanjLive | Petak, 05.06.2020. godine

Poznati polufinalisti u kvizu Eco plus

07.05.2016. - U prvoj polufinalnoj emisiji, naredne srijede znaje će pokazivati timovi OŠ “Rešad Kadić” i OŠ “Hamdija Kreševljković”

OŠ R KadićEkipa OŠ "Rešad Kadić"

U zadnjoj kvalifikacijskoj emisiji kviza Eco plus gledali smo susret učenika iz B grupe, OŠ “Omer Mušić” i učenika OŠ “Hamdija Kreševljaković”. Bolji rezultat je ostvarila ekipa iz Brežana osvojivši 91 bod, dok je ekipa kakanjske škole u ovom susretu ostvarila 78 bodova. U dvije kvalifikacijske emisije obe ekipe su stekle veći broj bodova od ekipe iz OŠ “Ahmed Muradbegović” i tako se plasirale u polufinale.

Podsjećamo da su polufinalisti u A grupi učenici OŠ “Mula Mustafa Bašeskija” i učenici OŠ “Rešad Kadić”.

ekipa_kresevljakovicEkipa OŠ "Hamdija Kreševljković"

Naredne srijede, 11.05.2016. godine, u 20,30 na program NTVIC, gledat ćemo prvoplasiranu ekipu iz grupe A, OŠ “Rešad Kadić” i drugoplasiranu ekipu iz grupe B, OŠ “Hamdija Kreševljaković”.
Kao prvoplasirana u B grupi ekipa iz Brežana, OŠ “Omer Mušić” će se sastati sa drugoplasiranom ekipom iz grupe A, OŠ “Mula Mustafa Bašeskija”.
Dvije ekipe sa boljim ostvarenim rezultatom čeka finale kviza.

Ne propustite pogledati narednu emisiju i učimo zajedno sa našim osnovcima. Podržimo ih u takmičenju koje će ih dovesti do vrijednih nagrada.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u