KakanjLive | Utorak, 14.07.2020. godine

Poziv za prijavu na kurs njemačkog jezika

09.01.2019. - I u novom ciklusu edukacijskih kurseva JU KSC Kakanj organizira časove njemačkog jezika za sve zainteresovane polaznike

njemackivelikaIstaknuti stručni tim mladih profesora JU KSC Kakanj na pristupačan, inovativan i kreativan način pobuđuje kod polaznika interes, motivaciju i ljubav prema stranom jeziku. Kurs njemačkog jezika namijenjen je polaznicima, koji žele da žive, studiraju ili rade u nekoj od zemalja njemačkog govornog područja. Cilj kurseva njemačkog jezika je da na časovima steknu znanje pomenutog jezika. Nastava njemačkog jezika prati program i odgovara općim i specifičnim ciljevima učenja koja između ostalog vode i ka sticanju JU KSC uvjerenja.

Ukoliko želite međunarodno priznat certifikat, za vizu ili posao u Njemačkoj, u JU KSC Kakanj se možete pripremati, a ispite polagati u Goethe institutu u Sarajevu. Pripremanje i učenje je po udžbenicima (Schritte) koji se koriste u profesionalnim jezičkim školama. Svaki polaznik dobija udzbenike za rad.

Časovi će održavati dva puta sedmično po dva školska časa (90 minuta) u terminu od 19:30-20:00 sati. Svi zainteresovani polaznici kurseva će po završetku kursa i položenog testa dobiti uvjerenje o završenom nivou kursa.

Cijena kursa iznosi 130 KM za cijeli nivo koji traje tri mjeseca. Plaćanje je omogućeno u ratama u vremenskom periodu od tri mjeseca trajanja kursa. Sve obaveze plaćanja polaznici kursa su dužni izmiriti na info-pultu JU KSC Kakanj do podjele uvjerenja.Prijave: 032/771-920.

KakanjLive

 

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u