KakanjLive | Srijeda, 27.05.2020. godine

Poziv za edukativne kurseve

14.01.2016. - Iz JU Kulturno sportski centar Kakanj pozivaju zainteresovane građane da se prijave na edukativne kurseve

kursevi

Kako znanje ne može da čeka, a usavršavanje svakog pojedinca traje čitavog života, pozivamo vas da budete dio edukativnog tima kurseva JU kulturno-sportskog centra Kakanj, tima čija je želja da stručno osposobi što veći broj polaznika željnih znanja. Stoga pozivamo sve zainteresovane građane/ke da nam pridruže i prijave na sljedeće edukativne kurseve:

Kurs engleskog jezika (A1, A2, B1 i B2)

Kurs njemačkog (A1, A2, B1 i B2)

Kurs turskog jezika (A1, A2, B1 i B2)

Kurs informatike (prvi i drugi stepen i AUTOCAD)

Profesori- predavači kurseva u JU kulturno-sportskom centru Kakanj su iskusni profesionalci koji svoje znanje prenose na najadekvatniji način, održavajući i unapređujući standard koji smo do sada postigli.

Naši profesori su: profesorica engleskog jezika Edita Bajrić i profesor Mirza Delibašić. Profesori njemačkog jezika: profesor Alen Zec i profesorica Selma Kobić. Profesor turskog jezika Adi Buljina i profesor informatike i AUTOCAD-a profesor Senad Bajrić.

Termin realizacije edukativnih kurseva zimskog ciklusa je u periodu od januara do aprila 2016. godine, dva ili tri puta sedmično.

Cijena kurseva iznosi:

Kurs engleskiog jezika – 130 KM

Kurs njemačkog jezika – 130 KM

Kurs informatike – 100 KM i AUTOCAD – 180 KM

Kurs turskog jezika – 130 KM

Svi polaznici edukativnih kurseva po završetku časova eduktivnih kurseva i položenih testova znanja dobijaju Uvjerenje o položenom ispitu JU KSC KAKANJ.

Iz iskustva dosadašnjih polaznika, a u razgovoru sa njima, saznali smo da su zadovoljni postignutim znanjem iz jezika, radom profesora predavača i da su kroz zajedničke susrete i druženje, osim učenja stekli i nova neraskidiva prijateljstva i nova životna iskustva. Cilj našeg rada edukativnih kurseva je zadovoljan polaznik kursa, što je i do sada bila naša najbolja preporuka i reklama.

Prijavite se na vrijeme i budite i Vi dio našeg tima!

Prijave na telefon JU KSC Kakanj 032 771-920 svakim radnim danom.

Dobro nam došli!

JU KSC KAKANJ/PRESS

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u