KakanjLive | Utorak, 15.06.2021. godine

Poziv Stranke za BiH na centralni skup

30.09.2016. - Večeras u Domu kulture sa početkom u 18,00 sati centralni predizborni skup Stranke za BiH u 18,00.

szabih_vijest

U finišu predizborne kampanje Stranka za BiH je posjetila i predstavila svoj program i kandidate za Općinsko vijeće Kakanj, na predstojećim lokalnim izborima u Mjesnim odborima Modrinje, Dumanac i Novo naselje Bare u kojem je Stranka za BiH prva organizovala preizborni skup od osnivanja ovog naselje i kumovala rasvjeti.

I na ova tri predizborna skupa postignut je zadovoljavajući rezultat,što daje pozitivan i optimističan znak da bi na ovim Lokalnim izborima Stranka za BiH mogla postići najbolji rezultat od njenog osnivanja na lokalnom nivou.

Završni Centralni predizborni skup Stranka za BiH će održati u velikoj Sali Doma kulture u Kaknju 30.09.2016.godine /Petak/ sa poćetkom u 18:00.

Na Centralnom predizbornom skupu će se pored domaćina obratiti i predsjednik Stranke za BiH ,gospodin Amer Jerlagić.

Ovo je i poziv svim simpatizerima,članovima Stranke, kao i našim sugrađankama i sugrađanima da ukoliko nisu imali prilike ili vremena u ovom predizbornom ciklusu saslušati program Stranke za BiH , pogledati i saslušati biografske podatke naših kandidata,da iskoriste priliku i dođu u Dom kulture Kakanj 30.09.2016.godine u 18:00.

PRESS SBIH KAKANJ

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u