KakanjLive | Nedjelja, 28.11.2021. godine

Poziv na kreiranje Kakanjskih dana

04.06.2021. - IZ JU KSC Kakanj, upućen je javni poziv na zajedničko kreiranje programskih sadržaja za Kakanjske dane 2021. Prijedlozi se već mogu dostavljati na FB stranicu JU KSC Kakanj, lično u prostorije ustanove ili poslati na službenu e-mail adresu juksckakanj@ksckakanj.ba

kulturadomPark Doma kulture-otvorena scena za kretivne prijedloge

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj i Općina Kakanj svake godine organizuju nešto novo za svoje sugrađane za vrijeme trajanja Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani”. Želimo ponuditi novitete i ove godine, zato imate jedinstvenu priliku da i sami kreirate program Kakanjskih dana. Učinimo zajedno da naš grad oživi! Želimo da ukrasimo ljeto sa aktivnostima za sve generacije. Potrebno nam je svima i kulturnih i sportskih i naravno zabavnih sadržaja, kaže se u pozivu iz JU KSC Kakanj.

U nastavku ovog poziva se dodaje:

- Prije nego Organizacioni odbor KD kreira i odobri program voljeli bismo čuti mišljenje naših sugrađana. Pišite nam prijedloge, napišite šta biste voljeli vidjeti za vrijeme trajanja Kulturno-sportske manifestacije, koje sadržaje ili aktivnosti. Pišite nam i nove lokacije na kojima mislite da bi trebalo da organizujemo aktivnost. Koje sportske aktivnosti da organizujemo? Šta je po vašem mišljenju trenutno najatraktivnije, a da biste voljeli da bude u našem gradu. Koje aktivnosti ili radionice iz Muzeja Kaknja očekujete? Koje kulturne sadržaje biste voljeli ove godine?

Budući da još uvijek važe epidemiološke mjere sa smanjenim brojem posjetilaca, upitne su koncertne aktivnosti na glavnoj ulici, ali za sve ostale prijedloge smo otvoreni za saradnju.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u