KakanjLive | Četvrtak, 09.07.2020. godine

Poziv na izložbu inovatora

06.04.2017. - Izložbu inovacija i tribinu o stvaralaštvu mladih, koje će biti održane u petak 7. Aprila u Omladinskom centru, organizira HKD Napredak, a pokrovitelj manifestacije je Općina Kakanj

josipgujicJosip Gujić, predsjednik HKD Napredak, podružnica Kakanj, poziva na izložbu i zahvaljuje pokroviteljima

Hrvatsko kulturno društvo Napredak, podružnica Kakanj i partneri: Asocijacija inovatora BiH, Tvornica cementa Kakanj, Kulturno-sportski centar Kakanj, Gradska biblioteka Kakanj i Udruženje Alter Val Kakanj, povodom Dana oslobođenja i Dana općine Kakanj, pozivaju građane Kaknja na Izložbu inovatora i tribinu, na temu Mladi i stavralaštvo.

Izložba i tribina su zakazane za petak 7. aprila. Otvaranje izuložbe je u Omladinskom centru sa početkom u deset sati. Tribina je u istom prostoru zakazana u 18,00 sati. Pokrovitelj je Općina Kakanj.

Tokom izložbe i tribine, u različitim programskim sadržajima učestvuju đaci, studenti, mladi inženjeri: Benjamin Drijenčić, Perica Ramljak, Erna Beus, Alma Strika, Amna Ećo, Almir Kuburić, Matej Pezer, Adnan Tiro. Kao inovatori, sa svojim inovacijama, posebno će se predstaviti:Naida Pandžić, Avdo Halilović, Hakim Haračić te generalni sekretar Asocijacije inovatora BiH i generalni direktor Svjetske federacije inovatorskih organizacija Husejn Hujić i inicijator ove manifestacije, predsjednik HKD Napredak, podružnica Kakanj, Josip Gujić.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u