KakanjLive | Subota, 08.08.2020. godine

Poljoprivrednici trebaju popuniti anketni upitnik

31.08.2017. - Poziv poljoprivrednim proizvođačima za popunjavanje anketnog upitnika o investicijskim projektima u sektoru poljoprivrede za razdoblje 2012-2017.godina

podsticaji-55

Shodno Zaključcima Parlamenta Federacije BiH donesenim na tematskoj sjednici o stanju u poljoprivredi FBiH i aktima federalnog i kantonalnog ministarstva za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, obavještavamo i pozivamo poljoprivredne proizvođače i pravna lica sa područja općine Kakanj, a koji su u periodu od 2012. do 2017.godine investirali u poljoprivrednom sektoru, da popune Anketni upitnik o investicijskim projektima u sektoru poljoprivrede za razdoblje 2012-2017.godina. Poljoprivredni sektor ne obuhvata samo primarnu proizvodnju nego i otkup, skladištenje i preradu poljoprivrednih proizvoda.

Zainteresirani mogu preuzeti Anketni upitnik klikom ovdje ili u Službi za privredu, urbanizam i zaštitu okoline Općine Kakanj, Odsjek za lokalni ekonomski razvoj (zgrada Općine, I sprat), kao i u prostorijama Saveza poljoprivrednih udruženja “KAP“ Kakanj, te isti popuniti i predati u nadležnu Službu najkasnije do 14.9.2017.godine.

Podaci iz popunjenih anketnih upitnika će poslužiti Vladi Federacije BiH za planiranje sredstava za podršku investicijskim projektima u sektoru poljoprivrede.
Sve dodatne informacije se mogu dobiti u Službi za privredu, urbanizam i zaštitu okoline Općine Kakanj, Odsjek za lokalni ekonomski razvoj, I sprat ili na broj telefona: 032/771-828, svakim radnim danom od 07:00 – 15:30.

KakkanjLive/Press Općine Kakanj

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u