KakanjLive | Nedjelja, 07.03.2021. godine

Podrška za Mladost pristiže iz cijelog svijeta

11.04.2017. - Pred prvu polufinalnu utakmicu Kupa BiH između Sarajeva i Mladosti riječi podrške pristižu od Kakanjaca ''rasutih'' po cijelom svijetu. Tako Kakanjci koje je životni put naveo u Katar, Englesku, Njemačku, Austriju, Kanadu, Švedsku, Liban, Tajland i brojne druge zemlje pozivaju sve Kakanjce da sutra na Koševu pruže podršku Mladosti u prvoj polufinalnoj utakmici protiv bordo tima

Plasiravši se u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja je ostvarila historijski uspjeh, a sutra će Mladost u prvom polufinalnom susretu igrati protiv Sarajeva na Koševu.

Jedna od najmlađih, ali i najorganizovanijih navijačkih grupa u Bosni i Hercegovini je Crvena legija, navijačka grupa Mladosti. Crveni legionari su jedna od rijetkih svijetlih tački bh. navijačke scene i na svaki stadion u Bosni i Hercegovini su dobrodošli, a isto tako svim navijačima koji dolaze u Doboj prirede toplu dobrodošlicu.

MLADOST KOLAZ

Podrška za Mladost od Istoka do Zapada: Kakanjci iz Engleske, Saudijske Arabije, Katara, Švedske, Austrije, Njemačke, Tajlanda, Libana i mnogih drugih zemalja svijeta pozivaju sve navijače na Koševo i poručuju da pomno prate dešavanja u klubu, te se nadaju plasmanu u finale nakon dvomeča sa Sarajevom

Pred prvi polufinalni susret na Koševu između Sarajeva i Mladosti na adresu navijačke grupe Crvena legija stižu riječi podrške, razne fotografije i pozivaju se svi Kakanjci i Kakanjke da u srijedu 12. aprila pruže podršku Mladosti na Koševu.

Napominjeno prvi susret polufinala Kupa BiH između Sarajeva i Mladosti igra se u srijedu 12. aprila 2017. godine u 18 sati na stadionu ''Asim Ferhatović Hase''.

Mladost te treba, Legija te zove, svi u Sarajevo ! 

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u